Christmas with Tia

santa gift
Waar is de tijd alweer gebleven?
Binnen minder dan één week is het Kerstmis.
Het lijkt altijd of je nog massa’s tijd hebt om al je voorbereidingen te treffen en op cadeautjesjacht te gaan maar om de één of andere reden staat kerst altijd ineens voor de deur. Niet dat ik dat erg vind hoor, kerst is mijn favoriete periode van het jaar. Overal lichtjes, mensen lijken verdraagzamer en overal waar je komt is het opeens zoveel gezelliger.

Maar ik weet maar al te goed dat er bij kerst ook altijd cadeautjesstress komt kijken. Wat moet je maar weer kopen? Wanneer moet je gaan winkelen?

Om je stress dit jaar wat te verlichten hebben we nog even een leuke kerstactie op poten gezet. Vanaf vandaag tot en met 31 december 2014 kan je bij A day with Tia shoppen met 10% korting op het volledige gamma. Gebruik hiervoor de code ‘KERST2014’

Bovendien geven we ook nog een cadeaubon weg ter waarde van 15 euro.
Wat moet je doen om kans te maken op deze cadeaubon?
Laat onderaan deze post een berichtje achter met daarin de reden waarom jij deze bon zou moeten winnen. Zou je er iemand een plezier mee doen? Of gewoon lekker voor jezelf wat spulletjes kopen?
Deze actie loopt tot 31 december 2014 middernacht. De winnaar zal aan het begin van het nieuwe jaar bekend gemaakt worden.

Veel plezier met de kerstvoorbereidingen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *