Favorietjes van de maand #Augustus

favorites1De vakantie zit erop, het nieuwe schooljaar is gestart. Tijd om een nieuwe rubriek te lanceren. Elke eerste van de maand zal er een overzichtje verschijnen op A day with Tia van de meest bekeken recepten van de vorige maand. Zo is het leuk om te zien naar wat voor receptjes jullie vooral opzoek zijn.

Homemade granola

IMG_6030Granola is hip en dat wordt hier nog maar eens mee bewezen. Een lekker gezond ontbijt wat zo ontzettend gemakkelijk zelf te maken is. Dit recept stak dan ook met kop en schouders boven de rest uit.

Granola koekjes

IMG_2022Deze koekjes maakte ik vorig jaar rond de kerstperiode. Of je ze nu lekker voor je zelf bakt of om er iemand mee te verrassen. Leuk om te zien dat ze nog zo vaak door jullie bekeken worden.

Falafel sticks met yoghurtdip

falafel1Dat dit een succes receptje is, verwonderd me eigenlijk niet. Ik ben een mega-fan van falafel en zo zijn er onder jullie precies wel meer.

Healthy havermout cheesecake

Cheesecake3Een heerlijke taart die dan ook nog eens gezond blijkt te zijn. Dat kan niet anders dan in de smaak vallen. Deze cheesecake is echt het proberen waard.

Courgetti met feta en basilicumolie

Courgetti2Deze maand sluiten we het rijtje af met de courgetti met feta en basilicumolie. Als je net als ik een pasta liefhebber bent, maar het wat rustiger aan wilt doen moet de koolhydraten, dan is courgetti dé oplossing!

Zijn er zo nog receptjes die je graag eens aan bod zou zien komen?
Of heb je een rubriek in gedachten die je hier graag zou zien?

Laat het me gerust weten en ik ga er mee aan de slag!

Lieve groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *