Favorietjes van de maand #September

Sinds vorige maand zijn we gestart met de nieuwe rubriek ‘Favorietjes van de maand’.
Elke eerste van de maand zal er een overzichtje verschijnen op A day with Tia van de meest bekeken recepten van de vorige maand. Zo is het leuk om te zien naar wat voor receptjes jullie vooral opzoek zijn. Ongelofelijk dat september ook al weer voorbij is. Wat gaat de tijd toch snel!

Vanille wafeltjes

vanille_wafels_3Er gaat niets boven een vers gebakken wafeltje. De lekker, zoete geur die langzaamaan het hele huis vult, heerlijk! Deze vanille wafeltjes zijn een gegarandeerd succes.

Chiapudding

chia_pudding_3Het ontbijt is zo ontzettend belangrijk. Helaas durven de ochtenden nogal eens hectisch te verlopen en heb je geen tijd meer voor het ontbijt. Deze chiapudding, die je de avond voordien al klaarmaakt, moet je ’s ochtends maar gewoon uit de frigo nemen en lekker opeten.

Granola koekjes

IMG_2022Deze koekjes maakte ik vorig jaar rond de kerstperiode. Of je ze nu lekker voor je zelf bakt of om er iemand mee te verrassen, ze blijven leuk!

Zoete aardappel salade met geitenkaas

zoete_aardappel_salade_2Dat dit een succes receptje is, verwonderd me eigenlijk niet. Zoete aardappel is hot! Je kan er zoveel lekkers mee maken. Deze salade bij de lunch geeft je genoeg fut om de rest van de dag aan te kunnen.

Healthy havermout cheesecake

Cheesecake3Ook deze maand hebben jullie weer volop het recept van de gezonde cheesecake bekeken. Een heerlijke taart die dan ook nog eens gezond blijkt te zijn. Dat kan dan ook niet anders dan in de smaak vallen.

Zijn er zo nog receptjes die je graag eens aan bod zou zien komen?
Laat het me gerust weten en ik ga er mee aan de slag!

Groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *