Terug van weggeweest

Wat gaat de tijd snel. Even met je ogen knipperen en zonder dat je het beseft ben je al weer een maand verder.

Wow, een maand, wat zeg ik, bijna 2 maand geen bericht gepost, ik ben niet goed bezig. Maar daar gaan we, bij deze, dus terug verandering in brengen.

Hoewel ik het niet goed wil praten, heb ik toch een klein excuus voor mijn lange afwezigheid. De laatste weken voelde ik me nogal futloos, compleet uitgeput bij de eerste de beste trap die ik moest nemen. Ik heb constant honger, maar niets smaakt me echt. Mijn favoriete broeken spannen allemaal en bezorgen me een constant opgeblazen gevoel.

baby announcement

En hoewel de bovenstaande 5 regels het misschien niet doen vermoeden, zijn we wel echt heel erg – OMG, ik kan het niet geloven, we krijgen een kindje – gelukkig.

Ondanks dat de eerste weken niet helemaal van een leien dakje zijn gelopen, gaat alles nu goed. Ik voel me steeds beter, heb terug meer energie en de goesting in lekker eten komt terug.
Er zijn best veel dingen die ik niet meer mag eten de komende maanden. Maar dat bekijken we als een extra uitdaging om nieuwe, lekkere recepten uit te proberen. Ook beginnen de creatieve ideeën weer volop te borrelen.
Hoog tijd dus om er terug helemaal in te vliegen.

Tot snel,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *